77,6kg. Onpas ollu pitkä kirjoitusväli. No eipä paljon mitään oo tapahtunutkaan. Paino hieman nousi tai pysyi paikallaan pari päivää kunnes tajusin tarkistaa vitamiinit. No hiilaripommihan sieltä löytyi. Vaihdoin poretabletteihin joista ei löydy esim. rautaa.
Eilinen päivä meni ystävien häissä. En juurikaan katsonut mitä söin, kiisselit ja täyskärit upposi hyvin :) Jani nautti perunoista ja kastikkeesta täysin rinnoin ja maitoakin tuo taisi vetää litran tai pari.
Yöllä töissä vedin myös yhden viinerin. Tänään paluu arkeen ja puntariin... paino oli yllätys yllätys pysynyt samana!. Huomenna armoton vedenjuonti alkaa taas. Se unohtuu aina kotona ollessa.
Kroppa on kiinteytynyt paljon. Eilen sain päälleni farkut joista jo ehdinkin haaveilla. Ja hyvältä näytti! Kyllä täältä nainen kuoriutuu. Janin iso maha ja manboobsit on kadonnu jonnekin. Hyvältä näyttää molemmilla. Ukko pääsikin jo alle satasen painossa. Hyvä hyvä!!!! Tuskin maltan odottaa työkaverin näkemistä!

Huomenna äidin luo uutta hiustyyliä laittamaan ja illalla piiiiitkä ratsastusvaellus hyvässä seurassa! Yritän myös muistaa laittaa ruokapäiväkirjaa näkyville. Tämän päivän osalta se onkin helppo: 2munaa, 1/2 pkt pekonia, puolikas tomaatti ja vähän kurkkua, pari siivua graavilohta ja lasi kivennäisvettä. Huomatkaa että  nousin ylös 16.30 yövuoron takia.
BTW.Ehkä kohta uskallan jo haaveilla niistä sinisistä ratsastushousuista! Syksyn haaveissa onkin aloittaa bailatino ja vatsatanssi. Nyt nukkumaan ja laihtumaan!